• *** PRIHAJAJOČI DOGODKI *** UPCOMING EVENTS ***
    • 3- dnevni septembrski tečaj ravnotežja, Ljubljana Tivoli park, ponedeljki ali torki, od 17h – 19h. Več >>>

    Kontaktirajte nas za izvedbo delavnice izven razpisanih terminov, teambuildinga ali highline prezentacije in z veseljem vam odgovorimo >>> slackline@balansa.si ali +386 31 782 952.

TWG Fest 2019 – 5.-7.4. Pula (HR)

Written by Skofetzsky on . Posted in Delavnice, Dogodki, Highline

Slackline se na Hrvaškem hitro in vztrajno razvija. Če smo še na festivalu Quor, ki ga je Balansa organizirala na isti lokaciji pred 3 leti, učili prve bodoče hrvaške highlinerje, so nam kolegi na TWG (Together We Grow) festu pokazali, da se jih s hojo po traku na višini ukvarja verjetno že več kot na naši severni strani meje.

V vsakem slackline setu še priročnik za trening!

Written by Skofetzsky on . Posted in Slackline oprema

Slackline trening

Veščine, ki jih potrebujemo pri slackliningu (npr. ravnotežje, odzivnost, tehnika hoje, koncentracija), pri učenju hoje po traku niso tako samoumevne, kot se morda sprva zdi in le redki jih dodobra osvojijo. Sčasoma se jih sicer vsi naučimo, a potrebnih je kar nekaj let, preden spoznamo, kako zares deluje ravnotežje, kako stabilizirati 100 m dolgo linijo s 3 m povesa, kako hoditi nad vodo ali kako vstati na highlinu.

8th Urban Highline Festival Lublin

Written by Marko Mišković on . Posted in Highline

So finally, after 3 years we went to Lublin, by car, from Croatia. It took us around 16 hours but it was worth it. Everything was unreal. Crazy good slackliners and acrobats from all over the world, camp with 200 highliners there, slackline movie projections it was really unreal to feel the atmosphere there and to meet all those people.