V vsakem slackline setu še priročnik za trening!

Written by Skofetzsky on . Posted in Slackline oprema

Slackline trening

Veščine, ki jih potrebujemo pri slackliningu (npr. ravnotežje, odzivnost, tehnika hoje, koncentracija), pri učenju hoje po traku niso tako samoumevne, kot se morda sprva zdi in le redki jih dodobra osvojijo. Sčasoma se jih sicer vsi naučimo, a potrebnih je kar nekaj let, preden spoznamo, kako zares deluje ravnotežje, kako stabilizirati 100 m dolgo linijo s 3 m povesa, kako hoditi nad vodo ali kako vstati na highlinu.

8th Urban Highline Festival Lublin

Written by Marko Mišković on . Posted in Highline

So finally, after 3 years we went to Lublin, by car, from Croatia. It took us around 16 hours but it was worth it. Everything was unreal. Crazy good slackliners and acrobats from all over the world, camp with 200 highliners there, slackline movie projections it was really unreal to feel the atmosphere there and to meet all those people.

Highline meeting na Bohinjski Beli

Written by Skofetzsky on . Posted in Dogodki, Highline, Video

Highline meeting Bohinjska Bela 2017

Turn up the speakers press play! Highline rises and falls, a short video from highline meeting in Bohinjska Bela, march 2017.

Objavil/a Roberta Paljar dne 28. marec 2017

17. – 19.3.2017 se je na vrhu sten nad gorenjsko vasico z imenom Bohinjska Bela veselo družilo vsaj 40 slacklinerjev z vseh bližnjih dežel stare Juge pa tudi Avstrijci in dve Nemki. To je bil prvi večji highline miting v Sloveniji in vsekakor ne bo zadnji. Več na FB strani samega dogodka >>>

Prilep Highline meeting, april 2016

Written by Skofetzsky on . Posted in Dogodki, Highline, Video

Po nekaj letih rednega obiskovanja Makedonije, zaradi svojih čudovitih granitnih skal, ki so nam plezalcem znani tudi kot bolderji, smo ob letošnjem obisku organizirali tudi highline miting. Prišli smo navdušenci s celega Balkana in še dlje ter v medsebojni harmoniji na magični gori Treskavac, preživeli teden dni veličastnega brezčasja. Naslednje leto spet, če ne že prej!
Facebooktwitteryoutubeinstagram
  • Športno-kulturno-raziskovalno društvo Balansa slackline
    mojstri ravnotežja
    Ljubljana, Slovenija
    Zastopstva v: HR, BiH, SRB in MK
    info: +386 31 782952 in slackline@balansa.si